Bewoonster gewond bij ontplofte accu in bergingsruimte in Wierden.

Wierden – De hulpdiensten zijn maandag middag 11 april 2022 om 12:11 uur gealarmeerd voor een nacontrole aan de Marjoleinlaan. Ter plaatse bleek er een accu te zijn ontploft in een bergingsruimte van een bejaarden woning. De bewoonster heeft Rook ingeademd en heeft brandwonden opgelopen zij is met de ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Team brandonderzoek van de brandweer Twente heeft een onderzoek gedaan. Stichting Savage is ter plaatse gekomen om. met de verzekering de schade af te handelen.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.