Bestelbus tegen boom na ongeval met auto langs Twentekanaal Tussen Bornerbroek en Ambt Delden.

Ambt Delden – de hulpdiensten zijn dinsdag ochtend 12 april 2022 om 10:39 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de Slampsweg. Ter plaatse bleek er een ongeval te zijn gebeurd tussen een auto en een bestelbus. De zwarte auto wilde weg rijden die stond geparkeerd en zag daarbij de rode bestelbus vanuit Bornerbroek richting Ambt Delden over het hoofd de bestelbus bestuurder probeerde nog uit te wijken maar raakte als nog de auto na de klap kwam de bestelbus frontaal tegen een boom tot stilstand als die boom er niet had gestaan was die in het Twentekanaal beland en had het heel anders kunnen aflopen. De brandweer is ter plaatse geweest maar heeft niks hoeven doen. Een persoon is door ambulance personeel onderzocht maar hoeft niet mee naar het ziekenhuis. De Slampsweg is afgesloten voor het verkeer tot dat een bergingsbedrijf de voertuigen heeft afgesleept een staat er midden op de weg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.