Motor uitgebrand aan de Graaf Ottostraat in Rijssen.

Rijssen – de hulpdiensten zijn dinsdag middag 12 april 2022 om 15:00 uur gealarmeerd voor een autobrand aan de Graaf Ottostraat. Ter plaatse bleek er een motor in brand te zijn gevlogen in plaats een auto. De oorzaak oorzaak van de brand is niet bekend volgens de politie gaat het niet om brandstichting dat word wel op straat gezegd. De motor is volledig uitgebrand. De Graaf Ottostraat is afgesloten. De brandweer heeft de brand met schuim geblust. De brand trok bekijks uit de straat. De motor zal door een bergingsbedrijf moeten worden afgesleept.
De Gemeente Rijssen/Holten gaat het wegdek schoonmaken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.