Ongeval tussen twee auto’s op N35 bij Wierden.

Wierden – De hulpdiensten zijn zaterdag 16 april 2022 om 14:49 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de N35. Ter plaatse bleek er een kop-staartbotsing te zijn gebeurd tussen twee auto’s eerst was de rijstrook vanuit Wierden naar Nijverdal afgesloten door de politie later sloot Rijkswaterstaat de rijstrook vanuit Nijverdal naar Wierden af het verkeer werd over de parallelweg geleid. Beide auto’s zijn met flinke schade afgesleept door een bergingsbedrijf. In de voorste auto zaten drie personen twee volwassenen en een kind in de achterste auto zat een persoon een man.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.