Een gewonde bij ongeval op de A1 bij Bornerbroek.

Bornerbroek – De hulpdiensten zijn zaterdag middag 16 april 2022 om 15:32 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de A1. Ter plaatse bleek er een ongeval te zijn gebeurd tussen twee auto’s. De Poolse auto een BMW klapte achterop een Nederlandse Volvo auto de Poolse auto schoot vervolgens de midden vangrail in. De bestuurder van de Poolse auto is met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht. De A1 was eerst even helemaal afgesloten vanuit Enter naar Knooppunt Azelo daarna is de linkerrijstrook afgesloten. In verband met een spoed reparatie er staat een file van van 2,6 kilometer en bedraagt 9 minuten vertraging vanuit Enter richting Knooppunt Azelo. Beide auto’s moeten worden afgesleept door een bergingsbedrijf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.