Twee flink beschadigde auto’s bij ongeval bij Enter.

Enter – De hulpdiensten zijn maandag ochtend 19 april 2022 om 05:58 uur gealarmeerd voor een ongeval op de kruising N347 met de oprit van de A1. Ter plaatse bleek er een flinke aanrijding te zijn gebeurd tussen twee auto’s bij de verkeerslichten. De grijze auto reed van uit Rijssen richting Goor de andere auto, de zwarte, reed vanuit Goor en wilde op de kruising links afslaan de oprit van de A1 op. Een van de beide auto’s is door rood gereden, welke van de twee wordt onderzocht door de politie.
Er is een rijstrook afgesloten vanuit Rijssen richting Goor door het ongeval. Er raakte wonder boven wonder niemand gewond. Beide auto zijn zwaar beschadigd geraakt en moeten door een bergingsbedrijf worden afgesleept.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.