Kapotte Goederentrein zorgt voor overlast rond Holten.

Holten – Donderdag ochtend 21 april 2022 om 05:20 uur is er een Goederentrein bestond door een los hangende ketting Protail is gealarmeerd voor het incident.
Mensen in woonwijk De Kol werken wakker van het getoeter van de nog rijdende treinen bij de overweg ze reden met last dat houdt in dat de stapvoets de overweg overmorgen rijden en daarvoor flink te hebben getoeterd. De goederentreintrein reed vanuit Btahmen naar Holten en kwam vlak voor het station in Holten tot stilstand daardoor bleven er bij twee overwegen de spoorbomen naar beneden dat is bij het station en het Beukenlaatje.
Prorail incidenten bestrijding het tegen 07:00 uur de loshangende ketting van de Goederentrein geslepen waardoor de goederentrein kort daarna weer kon vertrekken. De tijd dat de trein stilstand kwamen er wel intercitytreinen en goederentreinen langs en de Berlin Amsterdam trein die werden on en om over het zelfde baanvak geleid en reden langzaam langs de gestrande goederentrein er reden geen stoptreinen meer tussen Deventer en Rijssen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.