Kind zwaar gewond bij incident in Rijssen.

Rijssen – De hulpdiensten zijn woensdag middag 20 april 2022 om 16:17 uur gelarmeerd voor een incident aan De Stroekeld. Ter plaatse bleek er een kind ernstig te zijn verbrand door een onbekende oorzaak. De Stroekeld was afgesloten voor verkeer om de hulpdiensten de ruimte te geven er was ook een Duitse Traumahelikopter plaatse die is op een grasveldje geland in de woonwijk. De Duitse Traumahelikopter heeft het kind met ernstige brandwonden naar het ziekenhuis in Groningen overgebracht. De ouders zijn door de politie met spoed naar het ziekenhuis gebracht in Groningen. De inzet van de Hulpdiensten trok heel wat bekijks.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.