Bestuurder onder invloed veroorzaakt ongeval bij Rijssen.

Rijssen – De politie is donderdag avond 21 april 2022 om 18:15 uur gealarmeerd voor een ongeval op de Reggesingel-N350. Ter plaatse bleek er een ongeval te zijn gebeurd tussen twee auto’s. De Nederlandse auto reed op de Reggesingel-N350 de Duitse auto wilde vanaf de parkeerplaats de Reggesingel-N350 oprijden en zag daarbij de auto op de Reggesingel-N350 over het hoofd. De bestuurder van de Duitse auto heeft een blaastest gedaan en word door de politie meegenomen naar het politiebureau. Er staat een file in beide richtingen op de Reggesingel-N350. De Duitse auto moet door een bergingsbedrijf worden afgesleept.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.