Korte kijkers file door lang Zwaar Voertuig met pech op A1 bij Bornerbroek.

Bornerbroek – De hulpdiensten zijn vrijdag ochtend 22 april 2022 om 10:30 uur gealarmeerd voor een pechgeval op de A1. Ter plaatse bleek er een LZV Lang Zwaar Voertuig met pech te staan die is geladen met vrachtwagens. Een LZV vrachtwagen is 25 meter en 25 centimeter een normale vrachtwagen is 18 meter. De rechterrijstrook is afgesloten. Er stond een korte kijkers file vanuit Enter richting Knooppunt Azelo. De vrachtwagen kreeg problemen met de automatische versnellingsbak. De chauffeur kon net op tijd de vrachtwagen aan de kant zetten voor dat de hele vrachtwagen uitviel. De vrachtwagen word afgesleept door een bergingsbedrijf.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.