Hellendoorn op zege tegen SVVN

Hellendoorn. Voetbal derde klasse D. V.V. Hellendoorn – SVVN 


Hellendoorn – Derde klasser V.V. Hellendoorn (rood/blauw) nummer 3 in de competitie speelde tegen SVVN (groen/wit) nummer 4 in de competitie. SVVN leek zaterdag in de competitie wedstrijd af te stevenen op een overwinning. Op sportpark Hellendoorn was de spanning voelbaar. De mannen van Hellendoorn speelden in de eerste helft slordig en maakten een nerveuse indruk. SVVN daarentegen gaf af en toe een plaagstootje en kreeg hierdoor enkele kansen. SVVN kwam voor door een mooi doelpunt van Teun Bakhuis. Echter even later maakte Hellendoorn de gelijkmaker en dit was ook meteen de ruststand. In de tweede helft was het Hellendoorn die de regie in handen had. Invaller Carlos Macedo Lopes scoorde een fraai doelpunt. Even later maakte Ferrie Niens de 3-1. 
De gasten uit Nijverdal maakten in de tweede helft geen doelpunten en kwamen niet meer in de wedstrijd na de 3-1 achterstand. Dit was tevens ook de eindstand. 

Scheidsrechter Johan ten Hartog raakte ook nog geblesseerd. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.