Huishoudens zonder water na breuk in Holten.

Holten – Vitens en de Gemeente Rijssen/Holten zijn vrijdag ochtend 29 april 2022 om 06:40 uur gealarmeerd voor een waterleidingbreuk aan de Schoolstraat. Ter plaatse bleek er een flinke breuk te zijn ontstaan er is een groot zink hol ontstaan voor een woning op de stoep het water loopt naar beneden de berg af daardoor staat de kruising Boschkampstraat met de Schoolstraat onder water het water komt ook op vijf andere plekken tussen de klinkers uit. Er zitten 19 huishoudens er zonder water zitten is niet bekend. De Gemeente Rijssen/Holten heeft hekken geplaatst op de Schoolstraat en Boschkampstraat omdat daar de straat ook flink is verzakt. Vitens verwacht vanmiddag om 12:45 uur de waterleiding te hebben gemaakt.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.