Ongeval tussen auto en vrachtwagen op N35 bij Nijverdal.

Nijverdal – De hulpdiensten zijn vrijdag middag 29 april 2022 om 14:31 uur gealarmeerd voor een ongeval op de N35.

Ter plaatse bleek er een ongeval te zijn gebeurd tussen een auto met daar achter een fietsendrager en een vrachtwagen het ongeval blijkt op de kruising N35 met de Grotestraat te zijn gebeurd.

De Duitse auto en de vrachtwagen reden vanuit Nijverdal richting Haarle de autobestuurder wilde op het laatste moment een vrachtwagen inhalen maar redden het niet reed over het verdrijvingsvlak om in te voegen en reed daarbij tegen de vrachtwagen aan en kwamen een stuk verder op tot stilstand daardoor was de rijstrook vanuit Nijverdal richting Haarle geblokkeerd en ontstond er een file van 1,5 kilometer file en 7 minuten vertraging er is een bergingswagen ter plaatse gekomen om de Duitse auto te controleren die kon met de schade verder rijden ook de vrachtwagen kon met de schade verder rijden er raakte niemand gewond bij het ongeval.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.