Eigenaar ziet brandweer zijn auto blussen in Zenderen.

Zenderen – de hulpdiensten zijn gealarmeerd voor een autobrand aan de Zeilkerweg. Ter plaatse bleek er een auto in volledig in brand bij aankomst van de brandweer waarom is er ook nog een waterwagen gealarmeerd later. De brandweer heeft de brand geblust maar kon niet meer voorkomen dat de auto volledig uitbrandde. Twee jongens hebben de brand ontdekt en de hulpdiensten gealarmeerd de eigenaar kwam terug lopen van het uitlaten van zijn twee honden en zag dat de brandweer aan het blussen met zijn auto. Volgens de eigen is het een Peugeot 108 en is die nog maar 4 jaar oud. De oorzaak van de brand is kortsluiting. De brandweer heeft ook het bos nat gemaakt omdat het nu erg droog is in de natuur. De zwarte rookwolken waren in de omgeving goed te zien. De auto zal door een bergingsbedrijf moeten worden afgesleept.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.