Ongeval tussen drie auto’s in Nijverdal.

Nijverdal – De hulpdiensten zijn maandag middag 2 mei 2022 om 16:57 uur gealarmeerd voor een ongeval op de kruising N35 met de Grotestraat. Ter plaatse bleek er een ongeval te zijn gebeurd tussen drie auto’s bij de verkeerslichten. De blauwe auto reed vanuit Haarle richting Nijverdal. De grijze auto wilde vanuit de combitunnel linksaf slaan de Grotestraat in rijden en botste tegen de blauwe en vervolgens in de slip raakte en tegen de rode auto botste die stilstond te wachten voor de verkeerslichten om linksaf te slaan er raakte niemand bij het ongeval.. De blauwe auto zou volgens getuigen door rood zijn gereden. Er zijn twee auto’s met flinke schade afgesleept Door een bergingsbedrijf. Het verkeer op de Grotestraat had veel last van het ongeval.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.