Chemische reactie bij mengen twee stoffen in Holten.

Holten – De hulpdiensten zijn vrijdag middag 6 mei 2022 om 14:45 uur gealarmeerd voor een incident aan de Reebokkenweg.

Ter plaatse bleek er iemand twee middelen bij elkaar in te hebben gedaan dat niet moest en het Chemische begon te roken in een gebouwtje op de camping De Holterberg het personeel heeft gelijk een gedeelte van het eigen terrein afgezet met lint en het buiten zwembad ontruimd later heeft de brandweer linten over de Reebokkenweg gespannen omdat de wind er overheen trok De Camping hoefde verder niet ontruimd te worden omdat de wind gunstig stond.

De brandweer heeft alles laten uit dampen en het gebouw geventileerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.