Rookontwikkeling in Massagesalon in Wierden.

Wierden – de hulpdiensten zijn donderdag middag 5 mei 2022 om 15:40 uur gealarmeerd voor een woningbrand aan de Stationsstraat. Ter plaatse bleek er een er rookmelder te zijn afgegaan bij Sawadee Thai Massage toen iemand ging kijken zagen ze dat de palletkachel flink aan het roken was en hebben gelijk het pand ontruimd en de hulpdiensten gealarmeerd die met spoed ter plaatse zijn gekomen. De brandweer heeft het pand gecontroleerd en verder geen brand aangetroffen door dat er flinke wat rook in het pand is gekomen moest de brandweer wel het pand ventileren.

De inzet van de Brandweer trok heel wat bekijks.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.