Schuurbrand in Holten.

Holten – De hulpdiensten zijn vrijdag avond 6 mei 2022 om 19:39 uur gealarmeerd voor een schuurbrand aan de Verzetstraat.

De brandweer van Markelo is gealarmeerd voor de schuurbrand omdat brandweer Holten nog steeds vanaf 14:25 uur vanmiddag bij het chemisch incident staat op Camping De Holterberg waar iemand twee middelen bij elkaar in heeft gegooid dat is een rokende Chemische reactie gegeven. De brandweer heeft om 19:43 uur opgeschaald naar Middelbrand toen is de Brandweer van Rijssen gealarmeerd.
De buurtbewoners aan de Verzetstraat hebben zelf de brand geblust de brandweer van Markelo heeft alles afgeblust.
De brand is onder een overkapping begonnen met kachelhout en twee andere schuurtjes zijn aangestraald en de brandweer heeft bij die schuren ook dingen moeten slopen om de brand goed te kunnen afblussen. Stichting Salvage is ter plaatse gekomen om met de bewoners de schade af te handelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.