Uitslaande schuurbrand in Wierden.

Wierden – De hulpdiensten zijn zaterdag middag 7 mei 2022 om 14:06 uur gealarmeerd voor een schuurbrand aan de Nijverdalsestraat. Ter plaatse bleek er een schuur in volledig in brand te staan van 20 bij 5 meter. De flinke rook pluim is ver in de omgeving te zien. De brandweer korpsen van Wierden, Nijverdal, Hellendoorn en Borne zijn gelarmeerd. De brandweer heeft inmiddels opgeschaald naar Middelbrand. De schuur werd gebruikt voor opslag en een woon gedeelte er zat ook een paardenstal in het paard is gered. De brand trekt veel bekijks door ramptoeristen daarom werk de parallelweg afgesloten voor het verkeer om de brandweer de ruimte te geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.