Ongeval tussen twee auto op kruising N350 bij Holten.

Holten – De hulpdiensten zijn zaterdag middag 7 mei 202 om 14:07 uur gelarmeerd voor een ongeval met letsel op de kruising Geskesdijk met de Rijssenseweg-N350. Ter plaatse bleek er een ongeval te zijn gebeurd tussen twee auto’s er is een ambulance met spoed ter plaatse gekomen om een pesoon te controleren die klachten had maar die hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Het verkeer op de N350 tussen Holten en Rijssen hadden even last van het ongeval. De Grijze mercedes reed vanuit Holten richting Rijssen en wilde op de kruising Geskesdijk met de Rijssenseweg-N350 links afslaan de parallelweg op en zag daarbij een tegen ligger vanuit Rijssen richting Holten over het hoofd. De bestuurder van de Grijze Mercedes is voor een blaastest meegenomen naar het politiebureau. Beide auto’s zijn met flinke schade afgesleept.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.