Geen treinen tussen Rijssen en Deventer door ongeval.

Holten – De politie en prorail zijn zaterdag middag 7 mei 2022 om 12:50 uur gelarmeerd voor een aanrijding op de Rijssenseweg-N350. Ter plaatse bleek er een aanrijding tussen een persoon en een trein in de bocht te zijn gebeurd aan de Veenweg daardoor stonden er twee treinen stil ter hoogte van de spoorweg overgang op de N350 een Dubbeldekker intercity die vanuit Rijssen naar Holten reed en een sprinter stoptrein die van Holten richting Rijssen reed daardoor bleven ook de overweg bomen naar beneden op de N350 en de parallelweg waar bestuurder massaal tussen door gingen. het trein verkeer heeft tot 16:00 uur stil gelegen tussen Rijssen en Deventer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.