Twee gewonden bij ongeval op kruising in Nijverdal.

Nijverdal – De Hulpdiensten zijn zaterdag avond 7 mei 2022 om 18:45 uur gelarmeerd voor een ongeval met letsel op de Industrieweg met de Burgermeester H. Boersingen-N347. Ter plaatse bleek er een flinke aanrijding te zijn gebeurd tussen een auto en een motor. De auto wilde vanuit de Industrieweg links afslaan de Burgermeester H. Boersingel-N347 op en zag daarbij de motor vanuit Nijverdal richting Rijssen over het hoofd waardoor er een aanrijding ontstond hierbij raakte twee personen gewond en zijn met spoed naar het ziekenhuis overgenracht een rijstrook was afgesloten vanuit Nijverdal richting Rijssen de politie leide het verkeer om em om over een rijstrook. Een bergingsbedrijf heeft de auto en de motor met flinke schade afgesleept.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.