Veel schade bij ongeval Tussen auto’s en bedrijfsbus bij Wieden.

Wierden – De hulpdiensten zijn maandag ochtend 9 mei 2022 om 09:54 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de kruising N347 met de Rijssensestraat-N350. Ter plaatse bleek er een ongeval te zijn gebeurd tussen twee auto’s en een bedrijfsbus bij de verkeerslichten. Er zijn meerdere personen in de twee ambulances gecontroleerd die ter plaatse waren gekomen niemand hoefde mee naar het ziekenhuis. Er zijn twee rijstroken afgesloten vanaf de N347 naar Rijssen ook zijn twee rijstroken afgesloten vanuit Wierden op de N350 naar de N347 richting de A1. De zwarte auto reed vanuit Wierden op de Rijssensestraat-N350 en wilde op de kruising links afslaan de N347 oprijden de bedrijfsbus van de pakketdienst reed vanuit Rijssen richting Wierden op de Rijssensestraat-N350 en raakte elkaar hard op de kruising daardoor is de auto in de slip raakte en tegen de auto van Pluimers Isolatie botst die stilstond te wachten voor het rode verkeerslicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.