VV Hellendoorn laat het lopen in blessuretijd

Hellendoorn- De voetballers van Hellendoorn traden vanavond aan tegen Oranje Nassau. Hellendoorn wist binnen 30 minuten op een voorsprong 3-0 te kopmen. Het leek voor de mannen uit Hellendoorn een gelopen race. Niets is echter minder waar! In de blessuretijd van de eerste helft maakten de mannen van Oranje Nassau twee doelpunten en zo ging men met 3-2 aan de thee. In de tweede helft wist Hellendoorn de voorsprong niet meer te vergroten. Oranje Nassau wist de truc uit de eerste helft nogmaals te herhalen, en zo werd dit nogmaals herhaald in blessuretijd. Eindstand 3-3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.