Bestuurster beland met auto in de vangrail op A35 bij Almelo

Almelo – de hulpdiensten zijn dinsdag middag 10 mei 2022 om 13:57 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de oprit van de A35. Ter plaatse bleek er een bestuurster is in de linker berm gekomen daarbij is ze de macht over het stuur te zijn verloren en naar rechters geschoten en tegen de vangrail gebotst. De rechterrijstrook op de op de oprit vanaf de Hendriette Roland Holstlaan is afgesloten vanuit Almelo richting Borne. De bestuurster is in de ambulance gecontroleerd maar hoeft niet mee naar het ziekenhuis haar auto is door een bergingsbedrijf afgesleept.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.