Ongeval tussen bestelbus en scooter in Enter. (Video)

Enter – De hulpdiensten zijn dinsdag middag 10 mei 2022 om 13:07 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de kruising Rijssenseweg met de Rondweg. Ter plaatse bleek er een ongeval te zijn gebeurd tussen een bestelbus en een scooter. De bestelbus wilde vanuit de Rondweg de Rijssenseweg oprijden en zag daarbij de scooter op het fietspad vanuit Enter richting Rijssen over het hoofd waardoor er een aanrijding ontstond. De bestuurster van de scooter is in de ambulance gecontroleerd maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De scooter is met een paardenvrachtwagentje opgehaald.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.