Keren op de N347 verandert in ongeval bij Goor.

Goor – De hulpdiensten zijn dinsdag avond 10 mei 2022 om 18:04 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de N347. 

Ter plaatse bleek er een ongeval te zijn gebeurd tussen twee auto’s. 

De grijze auto was verkeerd gereden en wilde draaien en had wat auto’s van Enter richting Goor voorbij laten gaan en dacht nu is er ruimt maar had daarbij de witte auto over het hoofd gezien waardoor er een flinke aanrijding ontstond in de grijze auto zat alleen een bestuurder in de witte auto zaten een man en twee vrouwen de twee vrouwen zijn door de met ter plaatse gekomen ambulance gecontroleerd die hadden wat klachten maar hoefde uit eindelijk niet mee naar het ziekenhuis. 

Op de N347 is er vanaf de A1 tot aan Goor in doorgetrokken streep en is keren dus ook verboden.

Het verkeer vanuit Goor richting Enter had last van het ongeval die rijstrook was afgesloten door dat de hulpdiensten er stonden beide auto’s zijn met flinke schade afgesleept door een bergingsbedrijf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.