Bestelbus geland op de kant in de sloot bij Markelo. (Video)

Markelo – De hulpdiensten zijn dinsdag avond 10 mei 2022 om 21:48 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de Stationsweg-N754. Ter plaatse bleek er een bestelbus in een bocht naar Links rechts in de berm te zijn gekomen na een stuur correctie is de man de macht over het stuur verloren en naar links geschoten de verkeerde weghelft op en is daar in de berm gekomen en is gekanteld in de sloot tot stilstand gekomen. De bestuurder uit Lochem is in de ambulance gecontroleerd maar hoeft niet mee naar het ziekenhuis. Er moet een bergingsbedrijf komen om de bestelbus weer op zijn wielen te zetten en af te slepen. De rijstrook vanuit Diepenheim naar Markelo is afgesloten het verkeer kan om en om langs het ongeval rijden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.