Ernstig ongeval op de Dijkmansweg in Laren Ge. (Video)

Laren Ge – de hulpdiensten zijn woensdag ochtend 11 mei 2022 om 07:55 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de Dijkmansweg. Ter plaatse bleek er een flinke aanrijding te zijn gebeurd tussen een bestelbus en een fietsster. De fietsster wilde vanuit een zandweg de Dijkmansweg oprijden en kwam toen in botsing met de bestelbus er is een traumahelikopter gealarmeerd geland die bleek niet nodig te zijn. De fietsster is met de ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. De politie heeft de kruising ruim afgezet de verkeersongevallenanalyse gaat ter plaatse onderzoek doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.