Brandweer rukt voor dakbrand in Luttenberg. (Video)

Luttenberg – de brandweer van Luttenberg en Zwolle zijn woensdag ochtend 11 mei 2022 om 10:25 uur gealarmeerd voor een woningbrand dak aan de Harmelinkstraat. Ter plaatse bleek er een flinke kortsluiting te zijn ontstaan onder de zonnepanelen op het dak van een duplex gebouw die er niet zo lang staat. Een bewoner was weer gekomen van het boodschappen doen en zag dikke zwarte rook van het dak komen en is snel naar binnen gegaan om nog een paar bewoners wakker te maken en gezegd dat ze naar buiten moesten vanwege een brand op dak daarna heeft die de brandweer gebeld die zijn met spoed ter plaatse gekomen toen was de rook al minder en het stroom was uitgevallen. De brandweer heeft alles gecontroleerd maar hoefde niet te blussen. Er is een stroom techniek bedrijf ter plaatse om de schade aan de zonnepanelen te herstellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.