Schuren en caravan in brand in Raalte. (Video)

Raalte – De hulpdiensten zijn maandag nacht 16 mei 2022 om 01:13 uur gealarmeerd voor een brand Keet Hok Schuurtje aan de Brugstraat. Ter plaatse bleek er bij meerdere woningen achter een. Brand te zijn uitgebroken er is een grote schuur afgebrand een caravan is afgebrand en twee andere schuurtjes zijn in brand gevlogen de brand is na elkaar overgeslagen. De brandweer schaalde om 01:23 uur op naar Middelbrand Brandweer korpsen uit Raalte, Wijhe en Luttenberg zijn ter plaatse om de brand te blussen. De brandweer heeft een grote Transport waterslang gebruikt vanaf het kanaal naar de brand waarom waren er meerdere wegen afgesloten zoals Acacialaan, Meidoornlaan en de Brugstraat. Voor zover bekend zijn er geen gewonde. De schade is groot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.