Zwaar gewonde bij ongeval bedrijfsbus met trein bij Vorden. (Video)

Vorden – De hulpdiensten zijn maandag ochtend 16 mei 2022 om 10:18 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de Onsteinseweg. Ter plaatse bleek er een flinke aanrijding te hebben plaats gevonden tussen een passagierstrein en een bedrijfsbus op een onbewaakte overweg door de klap is de bedrijfsbus aan twee stukken gebroken en de lading van de bus op het spoor en de de weilanden terecht gekomen net zoals de onderdelen van de bedrijfsbus en de trein is ontspoord op het moment van het ongeval zaten er tachtig reinigers in de trein. De bestuurder van de bedrijfsbus is zwaar gewond geraakt en is met de traumahelikopter naar het ziekenhuis overgebracht. De machinist komt met de grote schrik vrij. Door het ongeval rijden er geen treinen tussen Vorden, Lichtenvoorde en Groenlo tot dinsdag middag 17 mei. De verkeersongevallenanalyse van de politie heeft een onderzoek ingesteld ook heeft er een politiehelikopter boven het incident gevlogen om sporen vast te leggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.