Flinke rookontwikkeling uit vrachtwagen container op A1 bij Bathmen. (video)

Bathmen – De brandweer van Bathmen en Deventer zijn dinsdag ochtend 17 mei 2022 om 07:10 uur gealarmeerd voor een containerbrand op de A1. Ter plaatse bleek er een flinke rook uit een restafval container te komen van een vrachtwagen. De chauffeur was onderweg vanuit Eindhoven naar afvalverwerker Twensche in Hengelo bij Deventer begonnen automobilisten af te toeteren dat er iets mis was de chauffeur had gezien dat er rook uit de container kwam en het werd alleen maar erger en heeft de extra lange vrachtwagen (LZV) genoemd Lang Zwaar Voertuig op de parkeerplaats Boermark gezet de aanhanger afgekoppeld en de bak van de vrachtwagen gezet en de brandweer gebelt die zijn de container aan het blussen een collega van de chauffeur die een kwartier achter hem reed zag zijn collega stoppen en zag ook rook die kon niet meer stoppen en is bij de volgende afrit Holten/Lochem terug gereden naar Bathmen en daar weer gedraaid richting Holten om bij zijn collega te komen hij had een kraan op de vrachtwagen daarmee heeft hij afval uit de broeiende container gehaald zo dat de brandweer de container kon blussen. De parkeerplaats Boermark is afgezet zo dat de brandweer genoeg ruimte had om te werken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.