Caravan schiet van de trekhaak en schiet van de N347 bij Zuna. (Video)

Zuna – De hulpdiensten zijn dinsdag middag 17 mei 2022 gealarmeerd voor een ongeval op de Provincialeweg-Zuna-N347.
Ter plaatse bleek er een caravan achter een auto weg te zijn geschoten op de N347 en is door de houten paaltjes gereden de parallelweg over als een projectiel en is in de sloot tussen de bosjes tot stilstand gekomen hoe groot de schade aan de caravan is is niet bekend.
De bestuurder reed vanuit Nijverdal richting Rijssen in een bocht naar rechts ter hoogte van de brug over de Regge ging het mis Er moet een bergingsbedrijf aan te pas komen om de caravan te bergen door de bergingswerkzaamheden is de parallelweg afgesloten vanuit Nijverdal richting Rijssen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.