Ongeval met drie auto’s op N347 bij Zuna. (Video)

Zuna – De hulpdiensten zijn woensdag ochtend 18 mei 2022 om 08:16 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de Provincialeweg-Zuna-N347. Ter plaatse bleek er een ongeval te zijn gebeurd tussen drie auto’s voor de rotonde. De voorste auto stond stil in een korte file voor de rotonde de middelste auto was aan het afremmen de achterste witte auto  had dat te laat in de gaten en botste op hard achterop zijn voorganger en de middelste auto tikte de auto voor hem aan. Er waren twee ambulance’s ter plaatse geweest en heeft een persoon gecontroleerd maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Het verkeer vanuit Rijssen naar Nijverdal heeft last vangnet ongeval. Er moeten twee auto’s worden afgesleept door een bergingsbedrijf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.