Motorrijder gewond bij ongeval met auto in Borne.

Borne – De hulpdiensten zijn woensdag ochtend 18 mei 2022 om 09:39 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de Hosbekkeweg. Ter plaatse bleek er een motorrijder tegen een auto te zijn gebotst. De auto moest afremmen voor een rood verkeerslicht de motorrijder remde ook maar ging onderuit en schoof tegen de achterkant van de auto. De brandweer is gealarmeerd voor de vloeistof lekkage zij hebben daar korrels op gestrooid. De motorrijder is met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht. De auto bestuurder kon met de lichte schade verder rijden.

De motor moet door een bergingsbedrijf worden afgesleept.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.