Brandweer zaagt scheef hangende omgewaaide boom om in Holten. (Video)

Holten – De hulpdiensten zijn donderdag avond 19 mei 2022 om 18:23 uur gealarmeerd voor een stormschade aan de Aaltinksweg. Ter plaatse bleek er een boom te zijn afgeknapt en hangt in een andere boom en kon ieder moment naar beneden komen om te voorkomen dat de boom op iemand zou vallen die bij de vijver wandelt heeft de brandweer de boom omgezaagd. Buurtbewoners hadden vanmiddag de Gemeente al in gelicht maar zijn niet gekomen daarom hebben ze de brandweer maar gebeld om ongelukken zoals vanmiddag in Diepenheim te voorkomen. Het noodweer heeft in heel Twente voor veel meldingen gezorgd. De brandweer moest er veel uit voor stormschades en enkele wateroverlast meldingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.