Auto botst tegen boom bij Gelselaar. (Video)

Gelselaar – De hulpdiensten zijn vrijdag nacht 20 mei 2022 om 04:29 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de kruising Zelhorstdijk met de Broekhuisdijk. Ter plaatse bleek er een krantenbezorger van de weg te zijn geraakt hij wilde vanuit de Zelhorstdijk rechts afslaan de Broekhuisdijk op en reed daarbij te snel kwam aan de andere van de weg in de berm en botste tegen een boom en sloot tot stilstand de man is licht gewond geraakt aan zijn hoofd en is behandeld in de ambulance hij hoeft niet mee naar het ziekenhuis. Of de kranten vandaag nog bezorgt worden is niet bekend. Een bergingsbedrijf moet de auto uit de sloot takelen en met flinke schade afslepen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.