Automobilist rijdt door na aanrijding met bedrijfsbus bij Bornerbroek.

Bornerbroek – De hulpdiensten zijn vrijdag ochtend 20 mei 2022 om 06:58 uur gealarmeerd voor een ongeval op A1. Ter plaatse bleek er een ongeval te zijn gebeurd tussen een bedrijfsbus en een auto. De auto kwam plotseling naar rechts en raakte de flink in de linker zijkant. De bedrijfsbus heeft door de klap zo veel schade opgelopen dat die niet meer verder kon rijden en heeft de bedrijfsbus veilig op de vluchtstrook gekregen. De bestuurder van de auto is door gereden en moet ook flinke schade hebben aan de linker zijkant de politie is opzoek naar Hem of Haar De snelheid is terug gebracht vanuit Enter richting Knoppunt Azelo op de matrixborden op de linker en middelste rijbaan is het maximum snelheid 90 km en op de rechter rijstrook is het 70 km. De bedrijfsbus is door een bergingsbedrijf afgesleept.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.