Flinke klus om kalf uit mestkelder te krijgen in Goor. (Video)

Goor – De brandweer van Goor en en Diepenheim zijn donderdag ochtend 19 mei 2022 om 07:21 uur gealarmeerd voor een dier in put kelder aan de Deldensestraat. Ter plaatse bleek er een kalf in een mestput te liggen een paar brandweer mannen zijn met speciale gaspakken de kelder ingegaan om het half te redden er moest ook nog mest uit de kelder worden gepompt en er moesten een aantal rooster worden verwijdert om bij het kalf te kunnen komen. Er is ook nog een Officier van Dienst en een Advies Gevaarlijke Stoffen gealarmeerd. Hoe lang de klus gaat duren is niet bekend het is ook niet bekend hoe het kalf in de put terecht is gekomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.