Ongeval tussen twee auto’s op kruising in Rijssen.

Rijssen – De hulpdiensten zijn donderdag 19 mei 2022 om 08:30 uur gealarmeerd voor een ongeval op de kruising De Stroekeld met de Reggesingel-N350. Ter plaatse bleek er een ongeval te zijn gebeurd tussen twee auto’s de grijze auto wilde vanuit de De Stroekeld de Reggesingel-N350 oprijden en zag daarbij de blauwe auto vanuit Rijssen richting Holten over het hoofd op de Reggesingel-N350. Er staat een flinke file door het ongeval op de De Stroekeld. Ook heeft het verkeer op de Reggesingel-N350 enige hinder zij kunnen met een aangepaste snel over het vak van linksaf naar de garage langs het ongeval rijden richting Holten de politie regelt het verkeer op de kruising.

Er raakte niemand gewond bij het ongeval. Beide auto’s moeten worden afgesleept door een bergingsbedrijf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.