Ernstig ongeval op Rijssenseweg in Enter. (Video)

Enter – De hulpdiensten zijn woensdag avond 1 juni 2022 om 19:36 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de Rijssenseweg. Ter plaatse bleek er een ongeval te zijn gebeurd tussen een bestelbus en een crossmotor of crossbrommer bij Tankstation Gulf.

waarschijnlijk wilde de bestelbus vanaf het tankstation Gulf de Rijssenseweg oprijden en heeft daarbij de crossmotor of crossbrommer van links over het hoofd gezien zo lijkt het de politie kon zeggen of het zo is daar voor komt de Verkeersongevallenanalyse onderzoek doen om de precies oorzaak te achter halen.

Er is een Duitse Traumahelikopter gealarmeerd en is in een klein weilandje geland naast het tankstation.

De brommer bestuurder is met spoed met de ambulance naar het MST ziekenhuis in Enschede overgebracht de Trauma arts is met de ambulance meegegaan die is later opgehaald met de traumahelikopter en zijn toen weer retour gevlogen naar zijn staanplaats in Reine in Duitsland.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.