man met Scootmobiel in sloot met water in Rijssen. (Video)

Rijssen – de hulpdiensten zijn donderdag middag 2 juni 2022 om 15:28 uur gealarmeerd voor een ongeval letsel op de Oosterhofweg. Ter plaatse bleek er een man met zijn scootmobiel van de weg te zijn geraakt en is in een sloot met water te recht gekomen er zijn een aantal fietsers langs de man gefietst maar hebben hem niet opgemerkt tot dat een voorbijganger een breed spoor was vanaf de grint weg door het hoge gras en riet de sloot die is gaan kijken en zag de man met scootmobiel in het water liggen en heeft de hulpdiensten gebeld. De brandweer heeft het ambulance personeel geholpen de man uit de sloot te halen en hebben hem naar de ambulance gebracht met de brancard de ambulance heeft de man naar huis gebracht met een nat pak. De oosterhofweg is afgesloten door het ongeval.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.