Ontruiming en afgelint gebied om woningen in Nijverdal. (Video)

Nijvedal – de hulpdensten zijn vrijdag ochtend 3 juni 2022 om 11:07 uur gealarmeerd met grootmatreieel voor een Assistentie ambulance aan de Schubertstraat. Ter plaatse bleek e een aantal flessen met gevaarlijk stoffen te zijn gevonden in een drie onder een dak woning in eerste instantie was niet duidelijk om wat er in de flessen zat en werd er rekening gehouden met explosie gevaar en wed de brandweer gebeld die hebben drie huizen laten ontruimen en de politie heeft de omgeving van de woning afgelint al snel kwamen ze er achter dat er geen explosie gevaar was. De politie heeft een speciaal team ter plaatse laten komen om te onderzoeken om wat voor stof het gaat. Voor zover bekend heeft de politie geen aanhoudingen verricht.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.