Boerderij en schuur dreigde onder water te lopen leidingbreuk in Zuna. (Video)

Zuna – De brandweer en Vitens zijn zaterdag ochtend 4 mei 2022 om 07:05 uur gealarmeerd voor een wateroverlast aan de Dennenweg.

Ter plaatse bleek er een flinke waterleiding breuk te zijn ontstaan bij een boerderij het water liep vanaf het inrit het erf op de tuin in de boerderij en de schuur dreigde onder water te lopen bij de boerderij bleef het water net weg bij de schuur stond het water tot de drempel ook daar liep het net niet naar binnen de brandweer heeft beide panden goed in de gaten gehouden of het goed ging er moet een speciaal bedrijf komen om een stuk asfalt uit de zagen daar is een diep zinkhol ontstaan.

Vitens is ook gealarmeerd een monteur heeft de leiding dicht gedraaid daardoor zitten er tussen de 15 a 20 huishoudens zonder water en vakantiepark/Camping Molke zit zonder water na verwachting heeft iedereen om 13:00 uur weer drink water.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.