Brandgesticht in parkeerkelder in Rijssen.

Rijssen – De hulpdiensten zijn maandag middag 6 juni 2022 om 14:30 uur gealarmeerd voor een nacontrole aan de het Hogepad. Ter plaatse bleek er door hangjeugd een spuitbus in brand te zijn gestoken in parkeerkelder van winkelcentrum De Hoge Wal bij de roltrap aan de buitenkant van de wand daardoor zijn de rookmelders afgegaan medewerkers van een super markt hebben met een schuimblusser de brand geblust bij de brand kwam toch wel veel rook vrij de wand heeft roet schade opgelopen. De brandweer heeft een nacontrole gedaan en hebben verder niks te doen allen de rookmelder uit te doen. De politie is ter plaatse gekomen om verder onderzoek te doen.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.