Nijreessingel in Almelo afgesloten door ongeval. (Video)

Almelo – De hulpdiensten zijn maandag middag 6 juni 2022 om 15:54 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de Nijreessingel. Ter plaatse bleek er een ongeval te zijn gebeurd tussen twee auto’s een auto wilde vanuit de Verlende Deldensestraat de Nijreessingel oprijden door een stuk die voor hulpdiensten bedoeld is en niet voor automobilisten en zag daarbij een auto van links uit de kunnen die op de Nijreessingel reed over het hoofd beide auto’s raakte in de slip een auto tolde over de Nijreessingel en kwam links van de weg in een sloot met water tot stilstand. Er zijn meerdere personen in de ambulance gecontroleerd. De Nijreessingel is een lange tijd afgesloten geweest met flinke files aan beide kanten en automobilisten moesten draaien en een andere weg nemen de Nijreessingel was afgesloten tussen de kruising Henriette Roland Holstlaan/Nijreessingel en de kruising Nijreessingel/Planthofweg.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.