Flinke gaslek niemand kon naar of van het industrieterrein af bij Haarle. (Video)

Haarle – De hulpdiensten zijn woensdag ochtend 8 juni 2022 om 08:41 uur gealarmeerd voor een gaslek aan de Stationsweg. Ter plaatse bleek tijden het boren in de grond  een gasleiding te zijn geraakt ze zijn bezig met het aanlaggen van een glasvezelkabel ook dat de gasleiding flink aan het blazen en er flinke gaslucht was te ruiken hebben de hulpdiensten de Veldkampsweide en de Raalterdijk afgesloten met lint door de afzetting was ook gelijk het hele industrieterrein afgezet er kon niemand meer naar het industrieterrein en er af de afzetting duurde tot 10:40 uur toen had Netbeheerder Enexis de situatie onder controle de gasleiding is inmiddels gemaakt door Enexis.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.