Gewonde bij eenzijdig ongeval door andere auto bij Almen. (Video)

Almen – De hulpdiensten zijn woensdag ochtend 8 juni 2022 om 11:39 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de kruising Stopdijk met de Almenseweg-N826. Ter plaatse bleek er dat een bestuurder moest uitwijken voor een auto die op de verkeerde weghelft is terecht gekomen en is rakelings langs een dikke boom geschoten en toen in de sloot terecht gekomen. De Almenseweg-N826 is afgesloten voor het verkeer tussen Eefde en Almen door het ongeval aan beide kanten stonden files. De brandweer heeft het ambulance personeel geholpen met het uit de auto halen van de man en hij is met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht zijn auto zal door een bergingsbedrijf uit de sloot moeten worde getakeld en moet worden afgesleept.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.