Huishoudens in buitengebied van Holten zonder drinkwater door leiding breuk.

Holten – Vitens is donderdag middag 14:00 uur gealarmeerd voor een waterleidingbreuk aan de Deventerweg-N344. Ter plaatse bleek er een grote afsluiter lek te zijn geraakt diep in de grond vitens moest eerst een bedrijf laten komen om een groot vier kant stuk uit het asfalt te laten zagen voor de ze de afsluiter konden opgraven er zitten 40 huishoudens zonder water in een groot gebied buiten af. Vitens is nu de afsluiter aan het opgraven om hem te vervangen tot hoe lang de 40 huishoudens geen water hebben is niet bekend.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.